X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Higuain, Pedro Leon & Xabi Alonso

Gonzalo Higuain in Pedro Leon ter Xabi Alonso so po sobotni tekmi izrazili zadovoljstvo nad predstavo Real Madrida proti Malagi.

Higuain:
“Veseli smo, ker nam je uspelo doseči zadetke. Delamo z jasnimi glavami in to se kaže tudi pri dejstvu, da dosegamo zadetke. Ekipa je odigrala odlično tekmo. Vedno poskušam doseči zadetek in ob tem še pomagati ekipi na bilo kakšen koli način in to je vse, kar šteje.”

Pedro Leon:
“Ekipa je odigrala fenomenalno tekmo. Zmagali smo z dobro igro. Sam sem zelo miren, ker vem, da ima trener zaupanje vame. Sam sem poskušal po svojih najboljših močeh, da sem se vrnil na seznam vpoklicanih igralcev. Te stvari se dogajajo v nogometu in zato bom še naprej trdo delal.”

Xabi Alonso:
“Tekma se je pričela dobro in smo jo vseskozi nadzirali. Bila je popolna tekma s strani celotne ekipe. Zmagovanje na gostovanjih je vedno zelo pomembno. Zaenkrat nam je uspelo doseči nekaj dobrih rezultatov, vendar pa je to šele začetek. Stvari moramo jemati počasi. Pred nami je sedaj ključna tekma proti Milanu, ki jo seveda želimo zmagati. Še naprej moramo igrati na način, kot smo igrali danes.”