X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je kmalu po tekmi komentiral dobro predstavo Real Madrida proti Malagi.

“Ta ekipa ima večjo posest žoge in si ustvarja več priložnosti za zadetek, kot pa njihovi nasprotniki. Odigrali smo dobro tekmo. V prvem polčasu smo igrali nekoliko drugače in bolj kompaktno. Cristiano in Di Maria sta delala nasprotniku veliko težav z igranjem na istem krilu. Ob rezultatu 0-2 sem spremenil sistem igranja v uravnoteženega.”

“Ni mi bilo všeč dejstvo, da je Malaga dosegla zadetek. Vedeli smo, kaj moramo narediti in smo bili seznanjeni s prostimi streli Malage, vendar pa nismo bili dovolj osredotočeni. Rezultat je bil že 0 -3 in tekma je skoraj bila že odločena, tako da je sam zadetek zbudil Malago. Odigrali smo celotno tekmo dobro, tako taktično kot psihično.”

“Predsednik mi je razložil, kaj pomeni nagrada “Principe de Asturias” Špancem in Madridismu, ki jo bo sedaj prejel Iker Casillas. Tako Real Madrid, kot tudi sam imam ogromno spoštovanja do njegovega veličanstva. Upam, da Iker in Španci uživajo v tem trenutku. Kar je dobro za Madridismo, je dobro tudi zame. Casillas bo treniral zjutraj in bo že ob osmih zvečer spet z ekipo v hotelu. Predsednik mi je dal to obljubo in Iker bo zato letel z zasebnim letalom. Tam ne bo imel nobenih ceremonij pred ali po prireditvi. Vesel sem, ker sem se premislil, ker bo ikona Real Madrida prijela to nagrado.”