X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

imageshack.us

Iker Casillas je dan pred tekmo proti Milanu stopil pred mediji ter spregovoril o tekmi, ki bo njegova že 104. tekma v Ligi prvakov.

“Moji spomini na zadnje tekme proti italijanskimi ekipami so bolj slabi, vendar pa so to samo številke in statistike, ki so tukaj da jih porušimo.”

“To je le še ena tekma, vendar pa bo kljub temu to dvoboj med Real Madridom in Milanom. To bo naša najtežja tekma do sedaj v sezoni. Soočali se bomo z izkušeno ekipo, ki ima veliko starejših igralcev v svoji ekipi. Na drugi strani pa smo mi mlada ekipa, ki je trenutno še izgradnji in napredujemo iz tekme v tekmo. Naši zadnji rezultati so okrepili našo samozavest in to bomo imeli priložnost pokazati tudi proti Milanu.”

“Vsak igralec Milana je odličen in sam se vedno želim pomeriti proti najboljšim. Nisem zaskrbljen glede tega kdo bo igral in kdo ne. Skrbi me le to, da bomo dobro igrali in pustili dober vtis pred našo domačo publiko. Želim si, da bi bili navijači srečni, ko bodo odšli domov.”

“Mislim, da bi bilo pretiravanje, če bi Milan zaigral s šestimi napadalci, ker bi na ta način sredina igrišča pripadala nam in ravno tam se dobiva nadzor nad tekmo. Ne verjamem, da bodo to naredili. Videli bomo zelo konkurenčno tekmo z veliko odličnimi igralci na igrišču.”

“Najboljša leta Ronaldiha so verjetno bila tista v Barceloni. Vsi so se ga bali, vključno z mano, vendar pa si on kljub temu vedno želi igrati dobro proti Real Madridu. Takšna soočanja vedno motivirajo igralce, prav toliko, kot nas motivira, da se bomo soočili z Milanom.”

“Vsaka tekma ima svoje zaplete, kar je razlog, da vsaka ekipa želi od sebe dati svoj maksimum proti Real Madridu. Proti nam igrajo, kot da bi se igralo finale. V tej sezoni še nismo izgubili tekme in upamo, da bomo ohranili ta niz neporaženosti.”

“Nikoli se ne naveličaš postavljanja rekordov, vendar pa se ob tem tudi zavedaš, kako star si že. Sem zelo srečen, ker mi je Real Madrid dal priložnost odigrati že 104 tekem v Ligi prvakov. Včasih sem mislila, da bo to nekaj zelo težko dosegljivega, vendar pa sedaj ne izgleda več tako, vendar pa je bila pot do sem, zelo dolga.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us