X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

imageshack.us

Jose Mourinho je v ponedeljek označil torkovi tekmo Lige prvakov proti Milanu, kot enako pomembno kot vse ostale tekme.

“Do sedaj smo odigrali devet tekem in vse so mi bile enako pomembne. Noben nasprotnik nima od mene večjega spoštovanja, ker vse enako spoštujem. Za to tekmo smo se pripravljali na enak način, kot na vse dosedanje tekme, našega tekmeca smo preučili z enako mero koncentracije in intenzivnostjo. To tekmo si želimo odigrati toliko, kot smo si želeli odigrati vse ostale.”

“To ne bo moja prva ali druga tekma Lige prvakov, saj sem že veliko časa v tem tekmovanju. Trenutno imamo šest točk, za napredovanje v naslednji krog, pa jih potrebujemo vsaj devet ali deset. Položaj je zelo ugoden za nas, zato smo lahko mirni. Vsaka tekma je zahtevna, vendar smo sproščeni, saj menimo, da je to samo še ena tekma. Ali bomo zmagali ali izgubili, dan po tekmi bo še vedno samo sreda.”

“Milan je drugačen nasprotnik, zaradi svoje zgodovine. Skupaj z njimi smo osvojili kar 16 evropskih naslovov in tega ne moreš pozabiti. Na tekmi bosta tako nastopili dve ekipi, ki imata drugačno zgodovino, kot ostale ekipe. Trenutno smo vodilna ekipa naše skupine in imamo zato nadzor nad svojo usodo v svojih rokah. Igrali bomo tako, da bomo dosegli naslednji krog tekmovanja. Ibrahimović je igralec, ki lahko naredi razliko in Milan ima na splošno veliko kakovostnih igralcev. Menim, da bo tekma težja za nas, če bo Inzaghi igral.”

“Vsako tekmo nam gre boljše, toda v nogometu včasih dosežeš rezultat, ki ga nisi pričakoval. Smo dovolj ponižni, da vemo, da je tri mesece trdega dela zelo malo. Zelo smo navdušeni nad to sezono in smo ustvarili pozitivno vzdušje med Madridistami. Upam, da bodo navijači v torek na Bernabeu oddajali pozitivne vibracije.”

“Sem velik zagovornik odličnih igralcev, ki so ikone v klubih, kjer sem delal in zato bi rad, da bi Zidane več delal z nami. Čutim, da je blizu dela s prvo ekipo. Zidane je del nogometa in dediščine Real Madrida. Mora igrati vlogo v nogometu, v Real Madridu in mora biti pri tem srečen.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us