X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas

Iker Casillas je bil ponosen na pomembno zmago ekipe, potem ko je Real Madrid z 2-0 na Santiago Bernabeu odpravil Milan.

“Tekma in zmaga sta pomembni, saj smo dobro odigrali tako v obrambi, kot tudi v napadu. Poleg tega, da je ekipa dosegla zadetka, se je ekipa dobro odrezala tudi v obrambi. Sedaj se ne smemo sprostiti, saj je to le še en korak v smeri proti finalu. Moramo se še naprej boriti.”

“Higuain opravil svoje delo zelo dobro, tako kot je to storil na prejšnjih tekmah. Včasih imaš več sreče kot drugi, drugič pa se to obrne.”

“Vsak dan rušimo rekorde. Tukaj smo, da presežemo sami sebe. Ne moremo si privoščiti, da bi se sprostili in zato moramo še naprej napredovati. Želeli smo osvojiti tri točke, da lahko ostanemo v boju za naslov, vendar je bila to le še ena tekma. Vedeli smo, da bo težka tekma, vendar bomo nadaljevali z dobrim delom, da bi na vsaki tekmi osvojili tri točke.”