X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je bil po tekmi proti AC Milanu zelo zadovoljen z rezultatom svoje ekipe.

“Igrali smo dobro in zasluženo zmagali. Na srečo, je bila to tekma, na kateri zadetki niso pomeni preveč. Morali bi zmagal vsaj z 4-0, ker smo igrali zelo dobro. Zmagali smo zaradi našega dobrega dela in ne zato, ker Milan ni igral preveč dobro. Trener je vedno mirnejši, ko njegova ekipa igra dobro. Po dobrih igrah ima tudi manj za povedati in mu je potrebno narediti manj sprememb. Nocoj je bilo vse enostavnejše, ker smo imeli dober začetek tekme, ritem tekme smo imeli pod nadzorom in dosegli zadetke.”

“Vsaka tekma je drugačna in zato se moraš vedno prilagoditi na vsako drugače. Igrali smo dobro tekmo in otroci, kot so to Khedira, Ozil in Di Maria so se soočili z izkušenimi “supermani”, kot so to Gattuso, Ronaldinho, Pirlo …”

“Zelo pomembno je, kako se lotiš tekme s psihološkega vidika in menim, da je razvoj naše ekipe je zelo pozitiven. Najtežja stvar v nogometu je doseči doslednost in zato moramo še naprej delati na tej ravni. Odziv ekipe na fizični, psihološki in taktični ravni je bil fantastičen, še posebej potem, ko smo imeli le sva dneva za pripravo na nocojšnjo tekmo, po naši tekmi v Malagi.”

“Naš osnovni cilj je, da se uvrstimo v naslednji krog tekmovanja in nato, da smo še vodilna ekipa skupine. Če nam bo to uspelo pred našo zadnjo tekmo v tem krogu, bomo morali potegniti potezo in se zavzemati za to, da kjerkoli igramo, smo še vedno Real Madrid. To je poštena in resna ekipa in nikoli ne bomo pripravili našim nasprotnikom enostavno delo.”

“Di Maria želi delati, napredovati in se učiti. Vemo, kakšne so njegove značilnosti in naravne lastnosti. Uči se kako igrati na sredini igrišča. Milan je uporabljal diamantni sistem igranja, kjer so igralci igrali zelo blizu drug drugega. Di Maria je razumel to in odigral zelo dobro.”

“Moja empatija do igralce in kluba nenehno raste. Vsi veslamo v isto smer. Navijači imajo pozitiven občutek in mi gradimo nekaj pomembnega. Tukaj bom štiri leta, medtem ko sem do sedaj bil tukaj le štiri mesece. Upam, da bom dosegel pozitivne cilj z ekipo.”