X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ronaldo

V zelo optimističnem intervju za španski časnik AS, je Cristiano Ronaldo razpravljal o aktualnih dogodkih v Real Madridu.

“Vse kar morate storiti je to, da moramo nadaljevati z zmagovanjem tekem. Tekma proti Milanu je bil zapleten test, kjer smo dokazali, da smo na pravi poti. Zelo sem zadovoljen s tem, kako igramo. Zmagali smo na vseh treh tekmah Lige prvakov in si že praktično zagotovili napredovanje v naslednji krog.”

“Mourinho je fantastičen. Hvala Bogu, da je prišel. Vedno je super delati z nekom, ki ima toliko izkušenj, kot jih ima on in ki je osvojil toliko naslovov v svoji karieri. Vedno sem dejal, da bi zelo rad treniral pod njegovim vodstvom in moji soigralci so prav tako srečni, da lahko trenirajo pod njim.”

“Stvari nam gredo zaenkrat zelo dobro. Seveda ljudje postanejo jezni, ko se stvari ne odvijajo tako kot bi želeli, vendar smo zelo zadovoljni z načinom kako igramo. Dosegamo zadetke in zmagujemo tekme, zato je vse v najlepšem redu.”