X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Canales

Sponzor Real Madrid bwin se je dobil z Sergiom Canalesom pred tekmo proti njegovi nekdanji ekipi, Racingu iz Santanderja.

“Igramo dober nogomet in rezultati so dokaz tega. Svoje delo dobro opravljamo in bomo samo še napredovali. Ekipe nam s težavo dosežejo zadetek, medtem ko imamo v napadu dobre nogometaše, ki so več kot sposobni dosegati zadetke.”

“Cristiano Ronaldo je najboljši igralec, vendar pa je v Real Madridu polno neverjetnih igralcev, ki so me prav tako presenetili.”

“Vedno je težko prispevati nekaj več, ko pa je bilo že toliko storjenega, nenazadnje je v ekipi veliko odličnih nogometašev, vendar pa vsi poskušamo v ekipo vnesti svoje najboljše atribute.”

“Sobotna tekma proti Racingu bo nekaj posebnega za mene, saj sem tam preživel veliko lepih trenutkov. Moramo igrati po svojih najboljših močeh in ne smemo popustiti v obrambi, ker smo že videli v tej sezoni, da lahko vsakdo premaga vsakogar. Vsaki ekipa nas bo težko premagala na domačem igrišču, ko igramo pred svojimi navijači in prav to dokazujemo zaenkrat.”