X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casilllas

Nekaj ur pred podelitvijo nagrad “Principe de Asturias”, je Iker Casillas v intervjuju za španski častnik AS razpravljal o Real Madridu.

“Zelo smo zadovoljni z našo tekmo proti Milanu, vendar pa sedaj ne smemo stopiti s plina, ker je bil to le en korak na poti do finala. Igramo dobro in smo utišali vse dvome.”

“Čast je prijeti nagrado “Principe de Asturias”. Cenim razumevanje vseh strani glede tega, da se bom lahko udeležil podelitve. Ta sezona je nadaljevanje lanske in tako bodo prišli tudi še spodrsljaji in slabe predstave. Tisti, ki smo igrali na svetovnem prvenstvu nismo utrujeni, ampak smo prej navdušeni nad vsem. Ljudje se mi povsod zahvaljujejo za zmago na svetovnem prvenstvu.”

“Naša obramba je izvrstna in tako nismo imeli še nobenih težav na nobeni tekmi. Upamo, da ostane pri tem še naprej. Pri vsem gre za serije in zato se lahko vse hitro spremeni. Sam bi raje zmagal s 4-0, kot pa da prejmem zadetek in zmagamo s 6-1.”

“Carvalho je zelo izkušen. Igral je že za velike ekipe. Super je, da se je ujel z mlajšimi igralci. Potrebujemo kompaktno ekipo, izkušena ekipo, navdušujočo ekipo, ekipo veteranov, hitro ekipo … torej vsega po malem.”

“Tisti, ki ne poznajo Mourinha, imajo o njem napačno predstavo. Je posvečena oseba, ki je predan nogometu in Real Madridu. Rad ima mladost te ekipe. Pravi, da smo še otroci, zaradi tega nam je kot oče in je zelo ljubeč do vseh igralcev. Poskuša skrbeti za vsakega izmed nas, tako za tiste, ki igramo več, kot tudi za tiste, ki igrajo manj. Nihče nima nobenih pritožb. Sedaj razumem, zakaj brani ekipo povsod kamor pride.”

“Cristiano Ronaldo je zelo nadarjen in je ključen igralec za nas. Vedno si želi narediti stvari dobro in je zelo ambiciozen. Cristiano ima neverjetno moč in poleg njegovih sposobnosti doseči zadetke z razdalje, ima neverjetno postavo in moč. Cristiano je hiter, velika in še enkrat zelo hiter. Rad se spušča v individualne dvoboje, vendar pa je po drugi strani tudi fantastičen pri podajah soigralcem in ob zaključnih strelih.”