X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Canales & Pedro Leon

Sergio Canales in Pedro Leon sta spregovorila o Realovi visoki zmagi proti Racingu.

Sergio Canales:

“To je bila zame drugačna tekma, saj smo se pomerili z ekipo pri kateri sem debitiral v La Ligi. Čuden občutek je, ko ti nasproti stojijo prijatelji in bivši soigralci. Govorili smo pred tekmo in bili so vznemirjeni glede igranja na Bernabeu.”

“Trenutno je zelo težko zadeti proti Realu, premagati to ekipo je pa še veliko težje. Smo v super formi, vendar moramo ostati mirni, saj je prvenstvo še dolgo.”

“Na igrišču se pozna, da sem bil nekaj časa odsoten, vendar s takimi soigralci ni težko igrati. Trdo delam, upam na dobro sezono in osvojitev lovorik.”

“Moji soigralci so perfektni v praktično vsem. Ljudje so opozarjali na pomanjkanje golov na začetku sezone, ampak trenutno smo neverjetni. Gre za zelo vznemerljiv projekt in stvari so zapletene, imamo novega trenerja in nekaj novih igralcev. Vsi smo se hitro privadili na novo okolje.”

“Imamo par dni, da se pripravimo na tekmo. Sedaj smo skoncentrirani na Copo del Rey, saj je to naša zelo pomembna tekma.”

Pedro Leon:

“Tako kot pravi trener, moramo ostati mirni. Pravilno je, da smo zadovoljni, vendar ne smemo biti evforični, saj nismo dosegli še praktični ničesar. Smo šele v prvem delu sezone.”

“Vsak bo dobil svojo priložnost. Moramo trdo delati, da si prislužimo minute. Vsak daje vse od sebe.”

“Moja družina in prijatelji bodo prišli na tekmo v Murcii. Vesel sem, ker se bomo pomerili proti moji bivši ekipi. Vznemirjen sem in se zavedam, da moramo doseči dober rezultat. Trener želi, da se borimo za vse možne lovorike.”