X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho na novinarski konferenci po tekmi Ral Madrida na Santiago Bernabeu proti Racingu, ni skrival zadovoljstva nad impresivno zmago svojih varovancev.

“Sedaj smo igrali že več tekem zaporedoma dobro, celotno gledano smo dobro opravljali svoje delo in vršili pritisk na naše nasprotnike kot ekipa. Kakovost posameznikov začne prej izstopati, ko ekipa skupaj igra dobro. Trenutno imamo zelo pozitiven rezultatski niz, vendar moramo nadaljevati z delom, saj nimamo veliko časa za počitek ali pa uživanje. Srečni ljudje pozabljajo na na utrujenost in težave … “

“Navijači se zabavajo in prav tako tudi ekipa, še posebej zato, ker morajo sedaj teči okrog veliko manj. Tudi meni je to več kot očitno všeč, vendar pa ne smemo misliti, da bo tako na vsaki tekmi. Nekatere tekme bomo zmagali z nižjo razliko, nekatere bomo odigrali neodločeno, nekatere izgubili. Potrebujemo le zmagovalno mentaliteto. Odigrali smo zelo resno tekmo v Malagi in dobro predstavo smo nato ponovili spet proti Milanu in tudi nocoj smo jo. To je ta mentaliteta, ki jo hočem, da jo ekipa ima in zaradi tega sem zelo srečen.”

“Počasi, a vztrajno stopnjujemo svojo formo. Morda so navijači evforični, a mi ostajamo mirni. Veliki nogometaši in trenerji si ne smejo privoščiti evforije. Želimo doseči stvari, ki so veliko bolj pomembne kot to.”

“Na tekmo proti Murciji se moramo pripravljati kot na vse naše dosedanje tekme. Ozil, Carvalho in Xabi Alonso bodo dobili tri dni počitka, medtem ko bodo ostali bili vpoklicani za tekmo. Benzema bo začel tekmo, kot tudi Ronaldo. To je zelo pomembna tekma za mane. Če se bo ponovilo lansko leto, potem bom prečrtal pri sebi tiste igralce, ki bodo igrali, ker bodo mrtvi za mane.”