X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano je analizirali impresivno zmago 6-1 Real Madrida nad Racingom iz Santanderja.

“Odigrali smo zelo dobro tekmo. Ekipa je pokazala vse svoje zmožnosti. Nenavadno je za tako mlado ekipo, da se tako hitro prilagodi.”

“Še vedno moramo pričakovati vzpone in padce, vendar pa je to odlična ekipa, ki ima še veliko prostora za napredek. Ekipa je zelo ambiciozna. Uporabljamo Di Mario, Ozila, Cristiana in dve defenzivna vezista. Ekipa ima praktično toliko posesti, ko jo je imela lani in ima odlične sposobnosti doseganja zadetkov.”

“Di Maria je dober občutek, kdaj mora prevzeti odgovornost. Nocoj je bil je briljanten in je bil zelo požrtvovalen. Sodeloval je v številnih akcijah, ki so se končale z zadetkom. Stat je šele 22 let in praktično ni potreboval skoraj nič časa, da se je prilagodil na novo okolje.”

“Imamo veliko ekipo in ta ima velik potencial. Nimamo razloga, da bi se odpovedali enemu naslovi, da bi zaradi tega lažje osvojili drugega.”