X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pedro Leon

Pedro Leon se je vrnil v svoje rojstno mesto in v mesto, kjer je prvič doživel svoj profesionalen debi, glede na to, da se bo danes Real Madrid pomeril v Copa del Rey proti Murcii.

Kako se počutite, ko ste se vrnili v Murcio kot član Real Madrida?
To je odlična izkušnja. Prav tako sem imel to priložnost že, ko sem igral za Levante, vendar pa je sedaj precej drugače, ko sem igralec Real Madrida. Moja družina in prijatelji bodo na tribunah, čeprav me pridejo velikokrat obiskat tudi v Madrid. Ponosen sem, da se vračam v Murcio kot igralec Real Madrida.

V ponedeljek ste preživeli kar nekaj časa z  domačini ob deljenju avtogramov.
Vedno so me podpirali, ko sem še igral tukaj. Murcia je posebno mesto. To je moj dom in zato čutim močno vez z njo. V zadovoljstvo se mi je vrniti.

Kako se je pripravljal Real Madrid za Copa del Rey?
Mourinho želi osvojiti vsa tri tekmovanja in mi se bomo potrudili, da se to tudi uresniči. Ne govorimo, da bomo osvojili vse tri, vendar smo pripravljeni storiti karkoli je potrebno, da dosežemo to.

Ste govorili z vsemi igralci Real Murcie?
Govoril sem z Oscarjem Sanchezom in on ve, kje smo mi najmočnejši. Upajmo, da se bo tekma odvila po naših željah.

Ekipa je v odlični formi. Dosegli ste 18 zadetkov na zadnjih štirih tekmah in na vseh uradnih tekmah prejeli le štiri zadetke.
Smo v odlični formi, vendar moramo še naprej trdo delati, ker nismo osvojili še nič. Rezultati so dober znak in pokazatelj, da smo na pravi poti. Tako moramo igrati teden za tednom.

Kakšen bo občutek, ko boste prišli na stadion Nueva Condomina?
Nekaj posebnega. V čast mi je igrati proti ekipi iz mojega rojstnega mesta, potem ko sem preživel tri lepa leta tukaj. Kljub temu, pa moramo zmagati to tekmo in storili bomo vse kar je potrebno, da to tudi storimo.