X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Valdano

imageshack.us

Med prireditvijo, ki je vključevala tekmo med veterani Real Madrida in slepimi nogometaši, je Jorge Valdano razpravljal tudi o torkovi uvodni tekmi v Copa del Rey.

“Imamo široko, mlado ekipo in ni razloga, da nam ne bi šlo dobro tudi v Copa del Rey. Proti Murcii se odpravljamo z namenom, da osvojimo tudi ta naslov. Veliko časa je že menilo, odkar smo našim navijačem dali razlog za proslavljanje in zato se bomo potrudili, da se uvrstimo v finale.”

“Benzema je še zelo mlad. Ne prilagodijo se vsi v istem času. Nekateri, kot sta to Ozil in Di Maria, sta se prilagodila v nekaj mesecih, spet drugi pa potrebujejo nekoliko dlje, kar je zagotovo zaradi različnega jezika ali osebnosti. Nobenega dvoma ni, da je Benzema nadarjen in da bo kmalu pokazal kaj zna.”

“Cristiano Ronaldo je zelo dosleden igralec. Je eden od najboljših igralcev na svetu in postaja vse večji simbol Real Madrida.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us