X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Nominiranci za najboljšega trenerja leta

Trener Real Madrida, Jose Morinho, je med 10-imi kandidati za nagrado FIFA Trener leta, ki jo bodo letos podelili  prvič. Mourinho se je znašel v ožjem izboru predvsem zahvaljujoč odlični lanski sezoni, ki jo je imel z Interjem (naslov Serie A, pokal Italije in naslov Lige prvakov), kot tudi zaradi dobrega začetka, ki ga ima v Real Madrid (po 11-ih uradnih tekmah je še vedno brez poraza). Zmagovalec bo znan 10. januarja 2011 na gala prireditvi v Zürichu.

6. decembra 2010, bosta Mednarodna nogometna zveza (FIFA) in francoska revija France Football sporočila tri trenerje, ki so dobili največ glasov od kapetanov reprezentanc in trenerjev, kot tudi od novinarjev omenjene francoske revije.

Nominiranci za Trenerja leta:

Carlo Ancelotti (Chelsea), Vicente Del Bosque (Španija), Alex Ferguson(Manchester United), Josep Guardiola (Barcelona), Joachim Löw (Nemčija), Jose Mourinho (Inter/Real Madrid), Oscar Tabarez (Urugvaj), Louis van Gaal (Bayern), Bert van Marwijk (Nizozemska), Arsene Wenger (Arsenal)