X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid podpira Rdeči križ

imageshack.us

Real Madrid je v ponedeljek zjutraj spet sodeloval z Rdečim križem pri vzpostavitvi mize za darovanje pred Santiagom Bernabeuom. Več igralcev nogometne in košarkarske ekipe so se ustavili pri omenjeni mizi, da pokažejo svojo podporo projektu, enako pa je storil tudi legenda Reala, Alfredo di Stefano.

“Rad pomagam takšnim organizacijam,” je dejal Di Stefano, ki je imeli tudi čas za komentar glede začetka sezono. “Real Madridu gre dobro in upam, da mu bo tako šlo še naprej. Upam, da bodo v torek zmagali tekmo Copa del Rey.”

Košarkarsko ekipo Real Madrid sta zastopal Ante Tomić in Novica Veličković, ki sta se oba strinjala, da “je to velik tradicija Real Madrida in zato smo veseli, da lahko pomagamo tistim, ki so pomoči najbolj potrebni.”

Kasneje sta se v imenu nogometne ekipe, ustavila tudi Sergio Canales in Pedro Leon. “Takšna prizadevanja naredijo ta klub velik. Užitek je za igralce, da lahko sodelujemo z Rdečim križem,” je dejal Canales. “Pomembno je biti tukaj. To je odlična pobuda za pomoč pri izgradnji boljše družbe,” je dodal Pedro Leon.

imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us