X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Marcelo

Predstave Marcela v tej sezoni so zelo dobre in zato se je Brazilec na današnji novinarski konferenci zahvalil Jose Mourinhu.

“Nikoli se ne neham smejati, ker sem vedno vesel. Takoj sem vedel, da moram dokazati svojo pravo vrednost, ko je prišel Mourinho. Na igrišču se sedaj počutim srečnejšega. Mourinho mi je dvignil samozavest, prav tako pa sem hvaležen tudi predsedniku, ker je imel veliko zaupanje vame.”

“Mourinho mi je pomagal, da sem napredoval v obrambi  in da sem postal bolj agresiven. Pred tem nisem bil zelo agresiven. Za vsako žogo v igri se borim kot nor. Mourinho je poskrbel, da sem sedaj tudi veliko bolj motiviran.”

“Včeraj smo pokazali dober odnos. Dominirali smo čez večino tekme, a žoga nikakor ni želel v mrežo. Verjamem, da bo naša tekma proti Herculesu v soboto drugačna, vendar pa moramo biti previdni, ker napredujejo iz tekme v tekmo. Premagali so že Villarreal in prepričan sem, da bo tudi za nas to težka tekma.”

“Sam razmišljam le o Real Madridu, vendar je še prezgodaj, da bi vedeli, ali smo v boljši formi kot Barcelona, ali obratno. Moramo nadaljevati z dobrim delom in ohraniti naš dober niz. Smo združeni znotraj ekipe in na vsaki tekmi pomagamo drug drugemu. Zelo intenzivno treniramo za vsako tekmo. Moramo še naprej trdo delo, ker to vodi do zmag.”

“Benzema ima veliko kvalitete, to vsi vemo. Menim, da ljudje polagajo na njega veliko pritiska, tudi ko ni potreben noben pritisk. Vsi imamo dobre in slabe tekme. Prepričan sem, da nam bo še v veliko pomoč v La Ligi in prepričan sem, da bo dal vse od sebe na vsaki tekmi, ki jo bo igral.”