X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho po prvi tekmi Real Madrida v Copa del Rey izrazil nezadovoljstvo z izidom, vendar je tudi priznal, da je zadovoljen s pristopom, ki so ga pokazali njegovi varovanci.

“Zadovoljen sem z ekipo, saj smo odigrali resno in poskušali tudi zmagati tekmo. Vse negativne opazke, ki pridejo iz mojih ust, vedno letijo v smeri tistih, ki se ne trudijo po najboljših močeh, vendar nocoj temu ni bilo tako. Preprosto nimam negativnih besed za svoje moštvo. Zadovoljen sem z njihovo predstavo, kljub rezultatu, čeprav je res, da si vedno želimo zmagati.”

Trdo smo garali, igrali dobro in imeli tudi veliko priložnosti za zadetek. Bilo je vidno, da nam je manjkal še kateri bolj kreativen igralec, kot sta to Alonso in Ozil, vendar sem zadovoljen s tem, kako so moji igralci igrali. Naredili so vse, kar so lahko in zame šteje le to.”

Vsak naš nasprotnik se proti nam zapre v obrambi. Racing je igral s petimi branilci, kar kljub temu ni bil problem za nas. Murcia je prav tako odigrala dobro. Tokrat nismo zmagali, ker je imel nasprotnikov vratar sanjski večer. Prav tako je bilo igrišče v slabem stanju, kakor je že bilo proti Levanteju.

“Kljub temu, če pogledate, da je pred nami še povratna tekma, potem imamo lepe priložnosti. Doma bomo zmagali in se prebili v naslednji krog. Prepričan sem, da bomo zmagali na povratni tekmi.”