X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Pedro Leon, Pepe, Albiol & Granero

Pedro Leon, Pepe, Raul Albiol in Esteban Granero so po tekmi komentirali remi 0-0 Real Madrida v Murcii.

Pedro Leon:
“Odigrali smo dobro tekmo, vendar pa nam ni uspelo zmagati, kljub temu pa sem prepričan, da bomo na Santiago Bernabeu opravili svoje delo do konca in napredovali. Škoda, da nam je uspelo le remizirati, ker smo igrali dobro. Bila je težka tekma, ker je Murcia igrala zelo zaprto v obrambi in so bili pri tem zelo osredotočeni.”

Pepe:
“Nocoj smo delali zelo trdo. Povratna tekma ne bo lahka, vendar sem prepričan, da bomo zmagali. Igrišče je bilo suho in trdo, zaradi česar je bilo zelo težko igrati. Igrali smo s pozitivnim odnosom in dominirali na tekmi, kljub dejstvo, da je bila Murcia zelo motivirana. Zgledali smo dobro in si prizadevali za zmago od samega začetka. Prepričan sem, da bomo zmagali na Bernabeu, če bomo igrali, kot smo danes.”

Raul Albiol:
“Ekipa je dala vse od sebe in pokazala odnos, ki je bil veliko boljši kot v preteklih letih. Imeli smo nekaj težav, ko je prišlo do kreativen iger, nismo mogli doseči zadetka in nismo bili tako hitri, kot bi si želeli, da bi bili, vendar smo odločeni, da zmagamo na povratni tekmi.”

Esteban Granero:
“Ta tekma ni imela prav nič skupnega s tisto proti Alcorconu. Igralec Real Madrida mora vedno igrati s takšnim odnosom, kot smo ga pokazali nocoj. Napredovali bomo v naslednji krog, če bomo igrali tako, kot smo igrali nocoj. Bili smo zelo osredotočeni in imeli tudi svoje priložnosti, toda žoga ni in ni hotela v mrežo.”