X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Beckham: “Moje srce vedno bije za Real Madrid”

Zdi se, kot da je bilo še včeraj, ko je David Beckham treniral z ostalimi igralci na Valdebebasu. Tri leta po njegovem odhodu, je v intervjuju za špansko televizijo v Los Angelesu razpravljal o trenutni ekipi Real Madrida, o Jose Mourinhu in o njegovem mnenju, kdo bi moral prejeti nagrado Zlato žogo.

Kljub temu da spoštujem Barcelono, saj vem, da je velik klub, pa bo moje srce vedno bilo za Real Madrid. Verjamem, da jim bo letos uspelo. Na čelu z odličnim trenerjem in predsednikom kluba Florentinom Perezom, ki ga obožujem, saj je izjemen človek in pod taktirko katerega so se že v preteklosti dogajale čudovite stvari. Z njim na čelu in z igralci, ki so v ekipi, verjamem, da bodo letos številka ena.”

“Kot trenerja, obožujem Mourinha. Kot oseba je res neverjeten. On je bil eden izmed prvih ljudi, ki so mi poslali sms, ko sem se poškodoval. Je neverjeten človeka z veliko talenta.”

“Ne morem se odločiti med njima, oba sta odlična igralca, seveda z različnimi sposobnostmi, Cristiano je še mlad in lahko na igrišču naredi praktično vse, kot lahko to narediti tudi Messi, ki je prav tako odličen igralec. Zaradi tega se ne morem odločiti med omenjenima dvema igralca, ker sta oba odlična igralca.

“Nagrado Zlata žoga bi dal Ikerju, ker je moj prijatelj. V času, ki sem ga preživel v Real Madridu sem imel priložnost imeti nekaj odličnih odnosov in z Ikerjem sem vedno imel enega najboljših in z Raulom seveda. Biti del Real Madrid … Imeli smo veliko odličnih igralcev v ekipi. Rad živim v Los Angelesu, vendar sem se imel v Madridu prav tako odlično. Škoda, da se je končalo to, ker sem rad igral za klub in imam rad ljudi tam. Kot sem že rekel, pogrešam Real Madrid.”