X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Carvalho

Ricardo Carvalho je spregovoril z mediji po današnjem jutranjem treningu.

“Pomembno je za nas, da ostanemo še vedno vodilna ekipa skupine po naši tekmi v Milanu. Naš cilj je čim prej osvojiti prvo mesto in zato je pomembno, da dosežemo dober rezultat v Milanu. Na Bernebeu smo bili boljši od njih in zato bodo pred svojimi navijači želeli dokazati, da nas lahko premagajo.”

“Včeraj smo vedeli, da moramo izboljšati našo igro, saj nismo začeli tekme dobro in Hercules je dosegel zadetek že v začetnih minutah. V drugem polčasu smo bili boljši in smo prevladovali, tako da smo končali tekmo z zmago. V slačilnici smo skušali bodriti drug drugega in vse to nam je olajšalo stvari. Drugi zadetek sem nadvse praznoval z Ronaldom, ker je bil to zelo pomemben zadetek za nas in ne zaradi tega, ker so navijači žvižgali ob vsakem njegovem stiku z žogo.”

“Cristiano je v zadnjem času dosegel kar nekaj zadetkov. Začel je kot krilo in njegov stil se je spremenil. Njegov pogled je stalno usmerjen proti golu in zato potrebuje zadetke, da se počuti bolj udobno na igrišču.”

“Vsi smo zelo veseli glede Benzemaja. Menim, da je v dobri formi. Pomembno je za igralca, da gradi na svoji samozavesti in takšne tekme pomagajo prav pri tem. Včeraj je igral dobro in prav tako zelo trdo treniral.”

“Barcelona je zmagala v Sevilli, vendar pa nas morajo skrbeti le naše lastne tekme in moramo poskušali napredovati v vsaki tekmi. V tem trenutku smo v boljšem položaju kot oni in želimo obdržati ta korak z zmagami naših tekem.”