X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Benzema, Casillas & Alonso

Karim Benzema je proti Herculesu prikazal odlično predstavo, čeprav je ni kronal z zadetkom. On, Iker Casillas in Xabi Alonso so po tekmi komentiral samo dogajanje na igrišču.

Benzema
“Kadarkoli govoriva, mi Mourinho vedno pravi, da lahko naredim veliko za ekipo na igrišču. Ljudje bodo spoznali, da sem dober igralec in vse kar potrebujem je, da igram. Pred tekmo sem povedal trenerju, da bom še več treniral, da bom lahko igral več.”

Casillas
“Pomembno je, da še naprej zmagujemo in da smo na vrhu lestvice. V drugem polčasu je bil Real Madrid drugačna ekipa, kot pa v prvem polčasu. Naša miselnost se je spremenila. Naša reakcija po prejetem zadetku, je bila prav tako pomembna.”

“Vsi smo zelo veseli za Benzemaja. Zaslužil si je odigrati tako dobro, potem ko je poslušati neskončne pripombe o sebi v zadnjem tednu.”

“Mourinho je fenomen, saj ima vsak polčas pod nadzorom in vedno ve, v katerem trenutku mora povedati določeno stvar. Naša reakcija v drugem polčasu je tako bila delno tudi posledica tega, kar nam je rekel v slačilnici in seveda uspešne menjave, ki jih je opravil.”

Alonso
“Vemo, da bi vsaka izgubljena točka na koncu lahko bila odločilna, zaradi tega so te tri točke tako zelo pomembne. Ta teden si bomo v Milanu poskušali zagotoviti napredovanje v Ligi prvakov.”