X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je bil po tekmi proti Herculesu zadovoljen z zmago in je dejal, da so morali njegovi varovanci trdo garati, da so premagali trdnega nasprotnika.

“Prvi polčas je bil zelo zapleten, saj je bil naš nasprotnik zelo agresiven. Ni mi bil všeč zadetek Herculesa, ker sem opozarjal svoje igrale o situacijah, kot je bila ta, ko smo prejeli zadetek. V drugem polčasu smo praktično sami igrali nogomet. V obrambi smo povečali svoja prizadevanja. Najpomembnejša stvar je, da smo osvojili tri točke, ki nas ohranjajo na vrhu lestvice še za en teden.”

“Hercules ima dober niz v prvenstvu in ima igralce, ki so zelo dobro igrajo takšne tekme. Njihovi navijači so jih zelo podpirali in s tem dodali intenzivnost njihovi igri, ki je slonela na hitrih akcijah v napadu. Mi smo morali tvegati in ko na tak način tvegaš in zmagaš, je vsekakor občutek boljši. Morali smo zmagati to tekmo.”

“Benzema tokrat ni dosegel zadetka, vendar pa je pripravil priložnosti za tri zadetke: za prvega, drugega in še tretji zadetek bi Cristiano lahko dosegel tako. Zelo veliko nam je pomagal v napadu in je po vstopu postal nov problem za Hercules. Popolnoma je spremenil dinamiko igre. Res je, da ni zadel, vendar pa je bil njegov vpliv na našo igro ogromen. Ta predstava bo dobro služila njegovi samozavesti, zato sem zelo vesel za njega.”

“Marcelo igra fantastično že od začetka sezone. Ker ni bil vpoklican v brazilsko reprezentanco, bo imel več časa za počitek, kar je boljše za nas, a zato slabše za Brazilijo, ki ne bo imela bočnega branilca njegovih kvalitet. To mu bi lahko pomagalo, da bo odigral celo sezono na tej ravni.”