X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ronaldo & Di Maria

Cristiano Ronaldo (2) in Angel di Maria sta dosegla zadetke, ki so Real Madridu prinesli zmago s 3-1 proti Herculesu.

Cristiano Ronaldo
“Sem v odlični formi in imam fenomenalno serijo. Dosegel sem dva zadetka in srečen sem, ker smo še vedno vodilna ekipa. Ekipi je igrala po odmoru boljše in tako nam je uspelo doseči tri zadetke, kar nikoli ni lahko. Prav tako sem tudi zelo vesel za Benzemaja. Odigral je odločilno vlogo na tekmi in mi je asisitiral za naš tretji zadetek.”

“Mourinho nam je dal ob polčasu prave napotke, ki so spremenili ekipo. Na igrišču se mora vse poklopiti in tako ni dovolj samo, da dobro napadaš. Vse, kar smo storili v drugem polčasu je bilo popolno in zato smo tudi zmagali.”

Di Maria
“Zelo sem vesel. Zmagati je tisto, kar je v resnici pomembno. Zaslužili smo si to, ker smo spremenili svojo igro v drugem polčasi in dali vse od sebe, da bi zmagali. To so tekme, ki ti pomagajo osvojiti naslove. Morali smo zmagati za vsako ceno. Srečen sem, ker me navijači podpirajo. Vedno poskušam po svojih najboljših močeh in igram, da bi pomagal ekipi, da ji bo šlo dobro. Vesela sem za zmago, vendar pa bomo že jutri začeli razmišljati o Milanu.”