X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Khedira

Sami Khedira je za bwin.com analiziral prihajajočo tekmo v Milanu.

“Tekma v Milanu bo zelo težka, saj bo Milan dal vse od sebe, da bo zmagal pred svojimi navijači. Na prvih treh tekmah so osvojili štiri točke, zato si ne morejo privoščiti še drugega poraza.”

“Naš cilj je osvojiti tri točke, da si zagotovimo napredovanje v naslednji krog. Proti njim smo na Bernebeu skoraj odigrali odlično tekmo, zelo dobro smo se branil proti njihovemu močnemu napadu. Pripravljeni smo premagati tudi vrhunske ekipe, kot je to Milan, na gostovanjih.”

“Milan ima nevarne igralce, kot so Ibrahimović, Pato, Ronaldinho, Robinho, Seedorf, Boateng … Vsi so izjemni igralci, še posebej, če jim dopustiš, da igrajo svojo igro. Prav tako sta Gattuso in Pirlo zelo nevarna. Lahko te povsem dotolčejo, če jih ne vzameš povsem resno. Zmagali bomo, če se bomo osredotočili na trdno obrambo in če bomo pomagali drug drugemu na celem igrišču.”

“Če ne bomo prejeli zadetka, potem bi morali zagotovo zmagati. Tiste ekipe, ki prejmejo najmanj zadetkov, pridejo zelo daleč v Ligi prvakov. To je ključ do uspeha. Dobra obramba osvaja naslove.”

“Ekipam z dobrim napadom pustimo zelo malo možnosti za dosego zadetka, prav tako pa imamo odlične napadalce in svoj lasten slog igre. Igramo hiter in atraktiven nogomet. Smo kompaktna ekipa tako v napadu, kot tudi v obrambi. Liga prvakov je kot maraton. Ne smeš si privoščiti, da bi bil preveč samozavesten v izločilnih bojih. Dobro se moraš pripraviti na prav vsako tekmo in to ti da več priložnosti, da prideš daleč.”