X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je dan pred sredino tekmo med AC Milanom in Real Madridom povsem mirno spregovoril z mediji, kjer je povedal, da bo to tekmo zagotovo gledala celotna Evropa.

“Pripravljeni smo igrati proti 4-4-2, 4-4-3, z Robinhom in Ronaldinhom nekoliko pomaknjenima bolj  nazaj. Moramo se osredotočiti le na sebe in biti pripravljeni na vse. Ekipa je tako močna, kot je bila v soboto ali morda še močnejša. Vsekakor bomo vršili pritisk, vendar pa ne prevelikega.”

“Smo v dobri formi. Morda v boljši, kot smo si predstavljali po nekaj več kot treh mesecih skupnega dela. Pozitivni rezultati so najboljši način za pomoč pri izgradnji ekipe, saj ti povečajo samozavest in tudi bolj srečen si zaradi tega. Sreča ustvarja čudeže. Smo na dobri poti, toda stvari se odločajo v maju, ne sedaj.”

“Dejstvo, da Real Madrid še nikoli ni zmagal na San Siro, ne prinaša pritiska. To je težko igrišče za igro, kjer je težko zmagati. Real Madrid je imel že veliko dobrih ekip, a vseeno ni še zmagal. Tifosi zelo pomagajo svoji ekipi. Prepričan sem, da so navijači Milana zaskrbljeni, ker lahko Real Madrid zmaga tukaj. Lahko zmagamo. Odlična tekma bo, morda bo tudi najbolj gledana na evropskih televizija, poleg tega pa je tudi sodnik fantastičen, zaradi česar smo vsi dolžni, da opravimo svoje delo dobro.”

“Imamo osnovno konstrukcijo, katera je najboljša za izgradnjo ekipe. Ne moreš biti uspešen brez tisti, ki igrajo manj, vendar trdo trenirajo, da so pripravljeni zaigrati, ko je to potrebno. Tudi njihov čas bo še prišel. Kdor trdo dela, bo vedno pripravljen, da se dobro odzove na priložnosti.”

“Če se bomo jutri že uvrstili v naslednji krog, bodo nekateri trenerji menili, da naslednji dve tekmi ne bosta več pomembne in da lahko dajo Ligo prvakov na stran do februarja. V Realu tega ne bo, ker Real Madrid mora vedno igrati po svojih najboljših močeh. Ne moremo potem teh naslednjih dveh tekem odigrati z mislimi, da smo že opravili svojo nalogo.”