X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ramos

Potem, ko pred dvema tednoma Sergio Ramos ni mogel igrati na prvi tekmi, je na torkovi novinarski konferenci razpravljal o izjemnem talentu, ki ga ima Milan v svoji ekipi.

“To je tekma, o kateri igralci sanjamo in ki se bo igrala v edinstvenem okolju. Gre za evropski derbi med dvema ekipama, ki sta osvojili največ evropskih naslovov. Ali bo to slaba ali dobra tekma, takšnih tekem se nikoli ne pozabi.”

“Ključnega pomena je, da prejmemo čim manj zadetkov, kot je to mogoče. Eden od naših ciljev v letošnjem letu je, da branimo svojo gol po naših najboljših močeh. Na takih tekmah po navadi pade zelo malo golov. Moramo poskusiti ponoviti našo predstavo iz Bernabeua in osvojiti tri točke, ki nas bi že popeljale v naslednji krog tekmovanja.”

“Nihče ne dvomi v talent igralcev kot sta Ronaldinho in Robinho. Sta igralca, ki lahko odločita tekmo, vendar sem sam bolj zaskrbljen nad celotnim moštvom, saj imajo zelo nadarjene in izkušene igralce. Vsi imamo veliko na kocki.”

“Zelo se trudimo, da bi povrnili ugled Real Madridu v Evropi. Obstaja samo en način, da dokažemo to in to z zmagovanjem tekem in s pozitivnimi rezultati. Zelo smo navdušeni nad delanjem odličnih stvari v tem letu in da smo kandidati za osvojitev naslova. Kljub temu pa moramo ostati še naprej osredotočeni na našo igro.”

“Karim Benzema se počasi prilagaja, a zanesljivo in to boste videli v načinu kako bo igral. Ima vso našo podporo. Upam, da bomo kmalu videli najboljšo različico Benzemaja. On lahko igra pomembno vlogo v ekipi.”

“Howard Webb je odličen sodnik. Njegova kariera govori sama zase. Sodil je v finalu svetovnega prvenstva in nam je takrat prinesel sreče, saj smo zmagali. Sodniki lahko delajo napake, vendar upamo, da bo pošten in natančen kot vedno, kar je tisto, zaradi česar se razlikuje od drugih sodnikov.”