X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid se lahko na San Siru že uvrsti v naslednji krog LP

Tri tekme pred koncem skupinskega dela Lige prvakov, ima Real Madrid trenutno devet točk, s čimer je ne vrhu skupine G, s tem pa ima tudi možnost, da se uvrsti med šestnajst najboljših ekip v Evropi, kot vodilna ekipa skupine.

ČE REAL MADRID PREMAGA AC MILAN…


… in Ajax premaga Auxerre
Beli bi se tudi že matematično uvrstili v naslednji krogu Lige prvakov z 12-imi točkami, saj bi imeli osem točk več kot Milan in pet več kot Ajax, ki bi bil drugouvrščena ekipa. Ekipa Jose Mourinha, bi morala počakati do naslednje kroga, da bi videli, ali se bodo uvrstili v naslednji krog kot vodilna ekipa, ali ne.

… in Ajax remizira z Auxerrom
Real Madrid bi se uvrstil v izločilne boje s 12-imi točkami, pri čemer bi bil Ajax na drugem mestu s petimi točkami. Nizozemska ekipa ne bi imela več nobenih matematičnih možnosti dohiteti Madridist.

… in Ajax izgubi proti Auxerru
Varovanci Mourinha bi se uvrstili v naslednji krog kot vodilna ekipa skupine. Nobena od drugih ekip v skupini jih ne bi mogla več dohiteti, bi pa se zato razvil trd boj za drugo mesto, ki prav tako še vodi v naslednji krog tekmovanja.

Če bi Real Madrid slučajno remiziral v Milanu, potem bi se matematično prav tako lahko že uvrstili v naslednji krog z 10-imi točkami, vendar pa bi moral ob tem Auxerre obvezno premagati Ajax. Ob takem scenariju bi bil na drugem mestu Milan s petimi točkami, Ajax pa bi ostal na tretjem s štirimi točkami. Ob takšnem razpletu, bi moral Real Madrid počakati tudi na naslednjo tekmo, da bi videl, ali se bo uvrstil naprej kot vodilna ekipa skupine.

LIGA PRVAKOV SKUPINA G
TOČKE ŠT. TEKEM ZMAGA REMI PORAZ DANI GOLI PREJETI GOLI
Real Madrid 9 3 3 0 0 5 0
AC Milan 4 3 1 1 1 3 3
AFC Ajax 4 3 1 1 1 3 4
AJ Auxerre 0 3 0 0 3 1 5