X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Higuain & Casillas

Gonzalo Higuain in Iker Casillas sta po tekmi z mediji delili svoje misli o tekmi v Milanu. Higuain se je med drugim vpisal tudi v zgodovino Real Madrida, saj je dosegel 700, gol kraljevega kluba v Ligi prvakov.

Higuain
“Dosegli smo naš osnovni cilj, ki je bil se uvrstiti v naslednji krog Lige prvakov. Želimo potrditi to uvrstitev s tem, da bi bili vodilna ekipa skupine, vendar pa moramo odigrati še dve tekme in zato bomo zelo trdo delali za dosego tega cilja. Pred tekmo z Atletico Madridom smo sedaj zelo motivirani. Uspelo nam je ostati neporaženi tudi po tako pomembni tekmi in želimo si ohraniti ta niz.”

Casillas
“Remije je pozitiven rezultat glede na to, kako gledate na te stvari. Glede na to, da smo dolgo časa vodili s 1-0 in da smo imeli veliko priložnosti za zadetek, mislim, da bi lahko zmagali. Na koncu nam to ni uspelo, vendar upam, da sem bom vrnil še nekoč sem in pomagal Real Madridu, da zmaga na San Siru.”