X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je prepričan, da je bila tekmo v Milanu dragocena izkušnja za njegove varovance, iz katere se morajo kaj naučiti.

“Moja ekipa se mora še marsikaj naučiti in še napredovati. Igralci se morajo naučiti, kako igrati v izločilnih bojih Lige prvakov, kjer je potrebno prikazati popolnoma drugačen način igranja nogometa. Menim, da je bila nocojšnja tekma, dragocena izkušnja za moje igralce.”

“Pedro Leon je dosegel zgodovinski gol, svojega prvega za Real Madrid je dosegel na San Siru, na tekmi Lige prvakov. Benzema je srečen in zadovoljen, prav tako pa sem sam zelo zadovoljen z njegovim delom. Če bo nadaljeval v tej smeri, bo prišel tudi čas, ko se mu bom mogel tudi sam zahvaliti s tem, da ga uvrstim v začetno postavo in ne samo na novinarskih konferencah.”

“Trener se lahko odloči za tveganje le, ko je njegova ekipa psihično pripravljena, da prevzeme breme tega. Najpomembnejši vidik tekme je bil, da je moja ekipa prevzela tveganje svojega trenerja, potem ko je do konca tekme ostalo le še deset minut. Moji varovanci si pokazali pogum in mentalno moč, potem ko smo tekmo v obrambi začeli s Marcelom, Ramosom, Pepejem in Carvalhom ter tudi potem, ko so skupaj na igrišču igrali Pedro Leon, Ozil, Cristiano Ronaldo, Benzema in Di Maria.”

“Še vedno smo neporaženosti in tudi nocoj nismo izgubili, nenazadnje pa si nocoj tudi nismo zaslužili izgubiti. Uvrstili smo se že v naslednji krog Lige prvakov in potrebujemo samo še eno točko, da bomo napredovali kot vodilna ekipa.”

“Howard Webb je zelo dober sodnik. Z veseljem sem ga gledal na igrišču na vseh svojih tekmah, vendar pa je tokrat naredil napako ter s tem podaril Milanu drug gol. Vsi delamo napake, kljub temu je fantastičen sodnik.”

“Verjamem, da lahko igramo na tej ravni tudi na koncu sezone. Verjamem v vse svoje igralce. Vesel sem z vsemi od njih in sem jim hvaležen za vse. To niso zgolj le besede. Če se jim želim zahvaliti, jih moram uporabiti na igrišču in prav zaradi tega bom sčasoma uporabil sistema rotacij. Imamo fantastično ekipo in nekaj igralcev s klopi včasih bolj intenzivno spremljajo vsako tekmo bolj od tistih, ki so na igrišču. Ne bi mogel biti bolj zadovoljen s svojimi igralci.”