X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Albiol

Raul Albiol je za bwin.com spregovoril o madridskem derbiju.

“Še vedno je prezgodaj, da bi razmišljali o koncu prvenstva. Komaj smo odigral le devet tekem in verjamem, da bo do konca sezone tesna dirka za naslov, tako kot je bilo lansko leto. Moramo razmišljati le o svoji tekmi v nedeljo. Lepo bo, ker derbiji gredo vedno z roko v roki s spektaklom, zadetki, dobrim vzdušjem … Mislim, da so mi favoriti, saj igramo doma in ker smo trenutno tudi vodilna ekipa prvenstva.”

“Agüero in Forlan sta odločilna igralca, vendar pa je Atletico napredoval na kolektivni in taktični ravni. Vemo, da bomo imeli velike možnosti za zmago, če ne bomo prejeli zadetka, še zlasti, ker igramo doma, kjer imamo še več možnosti, da zadenemo. Kljub temu, pa nikoli ne veš, kaj se bo zgodilo na derbiju. Upam, da bomo zmagali in osvojili tri zelo pomembne točke.”

“Pedro Leon je bil prvi Španec v ekipi, ki je dal letos gol, ker imamo napadalce iz drugih držav. Sicer imamo v obrambi več Špancev, kot sta to Casillas, Ramos … Cristiano, Higuain in Di Maria imajo tako več priložnosti za zadetek. Pedro Leon je dosegel zelo pomemben zadetek v Milanu. Dejstvo, da je Španec je pri tem manj pomembno. Letos bodo gole dosegali tako Španci, kot tujci in s tem bodo vsi pomagali ekipi.”

“Ronaldo ima letos lepo priložnost, da osvojili nagrado Pichichi. Je odličen igralec in vsak dan si želi še napredovati. Že sedaj je dosegel veliko golov in čeprav bo tesna odločitev, mislim, da bo nagrado na koncu dobil prav on.”