X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Iker Casillas je na petkovi novinarski konferenci po treningu, analiziral prihajajoči nedeljski madridski derbi.

“Upamo, da bomo ohranil dober niz, ki ga imamo proti Atleticu. Pomembno je za nas, da zmagamo, saj nam to da nove tri točke, kar nam tudi omogoča, da še naprej ostanemo na vrhu. Vedno je lepo igrati proti Atleticu. Na derbiju se čuti vedno nekaj posebnega. Sam prihajam iz Madrida, tako da vem, kaj to pomeni in vse to lahko občutite tudi na ulicah. Atletico pričakuje, da nas bo premagal, vendar upamo, da bomo ohranili dobro niz, ki ga imamo proti njim.”

“Pričakujem, da bo Atletico poskušal priti na Bernebeu do pozitivnega rezultata. Imajo odlične igralce, kot so to Agüero, Forlan, Simao … Atletico je odlična ekipa in njihovi najboljši igralci vedno izstopajo v pomembnih trenutkih. To bo lepa tekma.”

“Njihov vratar, De Gea, lepo napreduje. Letos se bo od njega več zahtevalo, vendar pa zaenkrat opravlja svoje delo odlično. Igra na visoki ravni, zato bo vsaka napaka, ki jo bo naredil, pod podrobnim pregledom. Mislim, da se lahko vsi sprostimo, ker je zelo dober. Verjamem, da mu bo v Atleticu šlo zelo dobro, kakor tudi v španski reprezentanci.”

“Do El Clásica je še en mesec. Obe ekipi bosta do takrat imeli na sporedu še težke tekme. Spopad med Barcelono in Real Madridom ustvari veliko medijskega pompa, vendar moramo igrati tudi druge tekme, ki so enako pomembne za nas. Upamo, da bomo do takrat še vedno vodilna ekipa na lestvici, ko bomo igrali na Camp Nou, čeprav se lahko še marsikaj zgodi.”