X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ozil

Mesut Ozil je v intervjuju za Cadena SER povedal, da je zadovoljen z igranjem za Real Madrid.

“Moj cilj je bil, da bi igral v najboljši ekipi na svetu in Real Madrid to tudi je. Zelo trdo sem delal, da sem prišel tako daleč in upam, da bom osvajal naslove s klubom. Hotel sem biti del Mourinhovega Real Madrid in zaradi tega sem zelo vesel. Celotna ekipa me podpira, vsi smo enotni in zato se bomo borili za uresničitev naših ciljev.”

“Imam nemško disciplino, vendar tudi turški način, da pustim ljudem, da naredijo svojo stvar. V ekipi se počutim odločno, vse od kar sem prišel. Vsi so mi pomagali pri prilagajanju. Vsi smo zelo mladi in zato imamo še dovolj prostora za napredovanje. V ekipi je odlično vzdušje, saj se šalimo ves čas.”

“Sem le oseba, ne robot. Ne moreš odigrati popolne tekme, vendar pa sam dam dam vedno 100% od sebe na igrišču. Pomembno je, da nam uspe kot ekipa in sam osebno si želim, da bi še naprej napredoval, ker sem še vedno zelo mlad.”

“Atletico Madrid ima zelo dobre igralce, vendar pa se bomo z njimi pomerili na našem stadionu in zato želimo zmagati. To bo zelo napadalna tekma. Morali bomo paziti na Diega Forlana, ker je zelo nevaren. Njegovi streli so močni in natančni, vendar pa bomo mi skušali igrati našo igro.”

“Nogomet sem začel igrati zaradi mojega starejšega brata. Vedno sem šel pogledat njegove tekme in tako sem nekoč rekel svojemu očetu, da želim igrati nogomet in se pridružiti ekipi. Vse od takrat ljubim ta šport. To je del mojega življenja in sam vedno uživam na igrišču. Nogomet je del našega življenja v moji družini.”