X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Carvalho

Ricardo Carvalho je združil moči z Diegom Forlanom v sponzorskem dogodku, v katerem sta odigrala tudi virtualni derbi. Ob tem pa je branilec Real Madrida spregovoril tudi o pravi tekmi proti Atleticu Madrid.

“Super se počutim v ekipi in ob tem mi je še lažje, ker je za nami dober niz rezultatov. Pomembno je, da nadaljujemo z dobrim delom. V obrambi smo dobri, hitri in kompaktni, pri tem pa si vsi pomagamo med seboj. Prav tako pa imamo veliko kvalitete v napadu.”

“Proti Atleticu se bomo pomerili na našem stadionu, tako da bi bil remi nezadosten rezultat. Želimo dokazati, da smo boljši in da še naprej ostanemo vodilna ekipa prvenstva.”

“Poskusil bom zmanjšati prostor za napadalce Atletica zato, ker je Forlana in Agüera zelo težko ustaviti, ko dobita dovolj prostora za igranje. Oba lahko streljata na gol kadarkoli z obema nogama. Navajen sem igrati proti višjim igralcem že iz Premiershipa. Sicer je tukaj drugače, vendar pa nimam s tem nikakršnih težav. Sem dovolj hiter in moram samo ostati osredotočen skozi celotno tekmo.”