X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Carvalho, Ramos, Alonso & Di Maria

Ricardo Carvalho, Sergio Ramos, Xabi Alonso in Angel di Maria so z mediji delili svoje vtise o nedeljskem derbi in zmagi proti Atleticu.

Carvalho:
“Sam želim govoriti le o dobrih stvareh. Moj gol je bil pomemben. Imel sem srečo. Igramo dobro in pomembno je bilo zmagati to tekmo. Ne moremo si privoščiti, da bomo izpuščali iz rok točke na Bernabeu.”

Di Maria:
“To je bil buren derbi. Vedeli smo, da bomo igrali proti težkemu nasprotniku in da moramo dati od sebe več kot samo maksimum. Uspelo nam je hitro doseči zadetek, uspelo nam je nadzorovati tekmo in uspelo nam je obdržati rezultat.”

Xabi Alonso:
“Dobro smo se počutili na igrišču in Atletico si ni ustvaril veliko nevarnih priložnosti. Imeli smo več priložnosti za dosego tretjega zadetka. V zadnjih tekmah smo večkrat hitro dosegli zadetek in upamo, da bomo tudi nadaljevali tako, saj je naš cilj zmagati vsako tekmo.”

Sergio Ramos:
“Že na začetku tekme smo povedli, vendar se moramo še naučiti, kako se zapreti. Nihče ni podvomil v talent Atletica. Še naprej moramo napredovati. Upajmo, da bomo obdržali ta niz nedotaknjen. Moramo držati skupaj, tako da bomo vsi lahko blesteli.”

“Zmagati derbi je vedno lepa izkušnja, vendar pa ne smemo biti preveč ponosni, saj je pred nami še dolga pot. Smo zelo veseli in zelo mirni.”