X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Jorge Valdano po včeraj po zadnjem sodnikovem žvižgu dejal, da je imel Real Madrid derbi pod svojo kontrolo, od začetka do konca tekme.

“Carvalho zasluži veliko zasluge za gol. Njegova samozavest je ogromna. Preselil se je velo v napad, da bi lahko dosegel zadetek. Njegove obrambne naloge so bile danes opravljene z odliko in zato je zasluženo dobil stoječe ovacije.”

“To je ekipa profesionalec, ki so seveda sposobni poskrbeti za delo, ki ga opravljajo.”

“Benzema je zelo vesel. Sedaj je veliko bolj sproščen in zato lažje pokaže, kako dober je. Ve kako mora igrati ob svojih soigralcih.”

“Atletico je ekipa, ki ve kako se odpreti na igrišču. Imajo dobre igralce, vendar pa smo bili kos nalogi. Težave, ki smo jih imeli v prvem polčasu, smo jih v drugem odpravili.”

“Dobro nam kaže v Evropi, vendar pa moramo še vedno odigrati pomembne tekme. Smo v odlični fizični formi. Mladi igralci, ki jih imamo v tej ekipi, služijo temu zelo dobro.”

“Moramo poskrbeti za napredovanje v Copa del Rey. Seveda ne bo enostavno, vendar bomo imeli 80.000 navijačev, ki bodo navijali za in bodo tako igralce, na dodaten način spodbudili.”

“Ko pričakaš El Clásico kot vodilna ekipa prvenstva je vedno dobra stvar, vendar prvaka lige na bo odločila ta tekma.”