X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Igralci prejeli nove Audije

imageshack.us

Zanesljivost, natančnost in trud so tri glavne značilnosti, ki povezujejo Audi in Real Madrid, dva velikana vsak na svojem področju. V ponedeljek so se tako vsi igralci prve ekipe razen Khedire, ki je v Nemčiji zaradi osebnih razlogov, udeležil na stadionu Santiago Bernabeu tradicionalne predaje nemških vozil igralcem. Slovesnost je vodil Florentino Perez, predsednik Real Madrida in Francisco García Sanz, član izvršnega odbora družbe Volkswagen.

Igralci so prišli na stadionu v parih z Audijem A1. Manuel Caballero, direktor blagovne znamke Audi v Španiji, je bil prvi, ki se je zahvalil “igralcem, za njihovo odlično sodelovanje in želim ekipi še veliko uspeha v prihodnje.” Nato je na govorniški oder stopil Florentino Perez. Predsednik Real Madrida je pozdravil “plodno sodelovanje od leta 2003. Ta dogodek je tradicija, ki je del tesnega in lojalnega odnosa med Real Madridom in Audijem, dvema gigantoma, ki si želita vodilno vlogo v svetu. Oba dela na zanesljivosti, točnosti in učinkovitosti. Santiago Bernabéu je kraj, kjer se uresničijo sanje in zato je Real Madrid izbral prav ta kraj za prizorišče današnjega dogodka.”

Ob koncu govora je Florentino Perez osebno vsakemu od štirih udeležencev skupine Volkswagen predal dres Real Madrida s številko 1. Predsednik Real Madrida pa je v zameno prejel miniaturo Audija. Nato je 25 otrok (sinovi članov kluba, ki so bili izbrani z žrebom) predalo ključ igralcem od novih avtomobilov, medtem ko so se igralci podpisali na dres vsakega otroka.

Na igrišču sta nato kapetana kraljevega kluba, Iker Casillas in Sergio Ramos, odkrila pregrinjalo enega od zakritih avtomobilov, ki ga je Peter Schwarzenbauer, direktor podjetja Volkswagen Group, opisali kot “edinstven avto, posebej ustvarjen za Real Madrid.” Avto je povsem v barvah Real Madrida, kar označuje tudi grb Real Madrida. Kot vrhunec dogodka pa so nato igralci eden po eden prevzemali svoja nova vozila za sezono 2010/11.

Fotogalerija:

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us