X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ozil

Mesut Ozil je po četrtkovem treningu na novinarski konferenci spregovoril za medije.

“Vseeno mi je, kdaj bomo igrali El Clásico. Še nikoli nisem igral na ponedeljek, vendar pa bo to čudovita tekma in naš cilj je zmagati.”

“Sergio Canales trenira zelo trdo. Danes je treniral v telovadnici. Prepričan sem, da mu bo šlo dobro v Real Madridu.”

“Enostavno se mi je bilo prilagoditi na španski nogomet. Sem povsem zdrav in tako sem dobil zelo dobrodošel počitek. Navijači me podpirajo in tako za vsako tekmo skušam biti 100% pripravljen. Moj cilj je, da bi igral po svojih najboljših močeh.”

“Naša ekipa ima velik potencial in mislim, da delamo dobro delo. Smo zelo mlado ekipo z veliko kvalitete vibe. Iz tekme v tekmo bomo še bolj napredovali.”

“Učim se španščine in tako že nekaj tudi razumem. Še več se je moram učiti in verjamem, da bomo kmalu lahko govoril špansko.”

“Vsi igralci imamo dober odnos z našim trenerjem. Na igrišču moramo dati vse od sebe, ker vsi želimo le premagati Real Madridu.”

“Ne verjamem, da sodniki sodijo v korist Real Madrida. Oni želijo samo opraviti svoje delo na najboljši možni način, kot lahko.”