X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho po zmagi nad Murcio ni želel komentirati svoje izključitve in se je raje osredotočil na dogajanje na igrišču.

“Sodnik mora sam po tekmi napisati svoje poročilo. Ne želim govoriti o moji izključitvi, govoril bom zgolj o tekmi, katero smo dobili v najboljšem vzdušju do sedaj. Pokazali smo spoštovanje do nasprotnika in tudi do naših navijačev s tem, da smo igrali tako z igralci, ki ponavadi začenjajo tekme, kot tudi s tistimi, ki ne.”

“Ne morem reči, da gre za slabega sodnika. Jaz bi bil katastrofalen sodnik. Zmagali smo, to je edino pomembno. Bila je dobra tekma. Murcia je lahko zadovoljna s prikazanim. Madridiste pa lahko končno pozabijo na debakla proti Alcorconu in Real Unionu. Sedaj moramo počakati, da vidimo, koga nam bo namenil žreb v naslednjem krogu.”

“Samo poglejte sodnikovo statistiko. To je v njegovi naravi. Ne govorim, da je dober ali slab, nisem tisti, ki bi ga sodil. Toda vsekakor analiziram statistiko sodnikov. Ta je v prvi ligi sodil na okoli 50 tekmah in pokazal več kot 250 kartonov, kar je v povprečju več kot šest na tekmo. Na svoji zadnji tekmi je rumeni karton pokazal desetim. Med polčasom sem govoril z igralci in jim dal napotke za drugi polčas.”

“Nisem presenečen nad predstavo ekipe. Tisti, ki so igrali dobro so že prej vedeli, da bo tako. Igrali smo resno, intenzivno in z veliko motivacije. Zadovoljen sem, da so tudi naši navijači zadovoljni. Danes je Real Madrid postregel z zanimivo predstavo.”

“Z igralci delam vsak dan. Tisti, ki trenirajo dobro so pripravljeni na dobre igre tudi na tekmah. Vsem sem želel ponuditi priložnost. Želel sem da ti priložnost igrati tistim, ki sicer manj igrajo in dati počitek tistim, ki igrajo več, tako da imam na razpolago več razlogov za svoje odločitve. Jutri bom vsakemu posebej povedal, kako delajo in kako so igrali. Nisem bil zadovoljen z igro, ki jo je pokazal Sergio Canales.”