X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos & Pedro Leon

Sergio Ramos in Pedro Leon sta si po tekmi vzel čas za komentar o pomembnih zmagi Reala v kraljevem pokalu.

Ramos:
“Zelo sem vesel. Zadovoljni smo s tekmo, vendar nas še vedno čaka veliko dela. Ničesar še nismo osvojili. Real Madrid ima vedno zmagovalen odnos. Tekmo smo imeli popolnoma v svojih rokah, vendar smo kljub temu še vedno poskušali povečati rezultat.”

“Odnos te ekipe je super, ne glede na to kdo igra. Danes smo igrali z zelo veliko Španci v začetni postavi in smo dobro opravili svoje delo. Novi igralci so se hitro prilagodili.”

“Benzema ima vso našo podporo. Za Karimom niso najboljši časi, vendar je sedaj sestavil delčke v celoto in zato opravlja dobro delo. Vsi smo veseli, da je zadel.”

Pedro Leon:
“Odnos te ekipe je odličen, ne glede na to kdo igra. Murcia se je pomaknila v obrambo, vendar pa so bili po prvem prejetem zadetku, prisiljeni spremeniti strategije. Zaradi tega smo dobili več prostora za igranje in tako so se vrstile priložnosti ena za drugo.”