X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Jorge Valdano je po visoki zmagi nad Murcio, pohvalil igralce obeh ekip in tudi navijače.

“Igrali smo dobro, brez tveganja. Bila je mirna tekma in navijači so uživali.”

“Trener je prosil navijače, naj pridejo in navijajo po svojih najboljših močeh. Vsako tekmovanje je pomembno za nas in navijači nas pri tem podpirajo, za kar smo jim zelo hvaležni.”

“S tem, ko je poslal v igro Ronalda, Di Mario in Xabija, si je zaželel zahvaliti navijačem za njihovo podporo na tej tekmi. Na tribunah je bilo veliko mladih Madridist in to je bila idealna priložnost, da vidijo svoje idole v akciji. Pričakovano so menjave naredile veliko razliko.”

“Mediji so že odpisali Benzemaja in Pedra Leona. Vsaka poteza, ki jo naredi trener je pod drobnogledom. Trener se mora odločiti, kdo bo igral za vsako posamezno tekmo, na podlag tega kar vidi na treningih. Nobene potrebe ni, da bi prehodno napovedoval, kdo bo igral in kdo ne.”

“Di Maria prevzema vedno več odgovornosti v tej ekipi in publika ga je zelo hitro vzela za svojega. Vsak igralec se mora zavedati, kaj pričakujejo navijači in Di Maria je eden teh, ki se tega zaveda.”

“Ni v stilu Real Madrida, da bi tarnal nad sodniki. Tudi oni delajo napake in to povsem razumemo.”