X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Adan

Antonio Adan je pred 11. krogom La Lige, v katerem se bo Real Madrid pomeril s Sportingom Gijonom, spregovoril za Bwin.

“Na neki točki bomo tudi izgubili,  vendar kasneje kot se bo to zgodilo, boljše bo. In kadar se bo to zgodilo, se bo to morda zgodilo zato, ker si bo nasprotna ekipa preprosto zaslužila in ne zato, ker smo naredili preveč napak. Moramo nadaljevati stvari v tej smeri, kot jih počnemo sedaj, vendar če nas bo katera ekipa premagala, moramo to vzeti mirno in se na naslednjo tekmo še boljše pripraviti.”

“Sporting je težko premagati na njihovem igrišču. Navijači dvigujejo temperaturo na stadionu in zagotovo bodo svoje ljubljence proti Real Madridu 120% bolj spodbujali. Imajo hitre igralce, tako da nas lahko presenetijo iz protinapadov, zaradi česar moramo ostati močni v obrambi. Prepričan sem, da bomo zmagati, če bomo še naprej igrali, kot smo do sedaj.”

“Hočemo, da se naši nasprotniki počutijo, kot da igrajo proti zmagovalni ekipi. Hočemo, da vedo, da bomo veliko napadali in velikokrat streljali na gol. Gradimo zmagovalno ekipo, vendar pa bomo morali počakati do konca sezone, da bomo videli, kako se bo vse skupaj končalo.”

“Delam trdo, da bi si lahko zaslužil svojo priložnost. Prepričan sem, da se bo zgodilo na neki točki, zato mora biti pripravljen. Trener je pokazala, da ima zaupanje v vse in to nam je tudi dal vedeti.”

“Barcelona bo proti Villarrealu na Camp Nou hotel pokazati, kako dobro sezono bodo imeli. Želijo si na vrh in zato bo lepa tekma za pogledati, vendar pa vsekakor ne bo enostavno za Barcelono.”