X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Alonso

Xabi Alonso je bil zadovoljen z zmago v Gijonu.

“Bilo je zelo tekmovalna in intenzivna tekma. Obe strani sta poskušali zmagati od samega začetka naprej. Imeli smo več priložnosti za zadetek, vendar pa zadetek nikakor ni želel pasti. Veseli smo zahvaljujoč golu Higuaina.”

“Hitro igrišče in dober prenos žoge zahtevata, da je tekma intenzivna. Obe ekipi sta želeli biti močni v obrambi in aktivni v napadu. Vedeli smo, da nam Sporting ne bo pustil veliko prostora in da bodo trdo pritisnili na nas. V prvem polčasu smo imeli nekaj priložnosti za zadetek in v drugem polčasu so nam razveljavili en zadetek, zaradi dvomljivega prepovedanega položaja. Smo na pravi poti in zato moramo ostati na njej še naprej.”

“Še vedno smo v fazi izgradnje, ker je še vedno veliko stvari, ki jih lahko izboljšamo. Prav tako si želimo izpiliti do popolnosti stvari, ki jih delamo dobro, saj smo ambiciozna ekipa, ki si želi še več.”