X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas & Ronaldo

Iker Casillas in Cristiano Ronaldo sta bila zadovoljna z zmago proti Sportingu v Gijonu.

Casillas
“Tekma je bila težavna zaradi različnih razlogov, kot so med drugim tudi izjave, ki so bile podane pred tekmo, vzdušje na stadionu … Sprejeli smo izziv in si prislužil tri pomemben točke. Sam sem napravil hitro obrambo, žoga bi šla v mrežo in tako da so moji refleksi preprečili to.”

“Objektivno gledano je bilo danes vzdušje na stadionu zelo sovražno. Domače publike podpirajo svoje ekipo 100%, kar je seveda normalno, tako da smo se na vse to odzvali zelo dobro. Glede na vse kar je bilo izrečeno, se sam postavljam na stran svojega trenerja. Spoštujem drugo mnenje, vendar se ne strinjam z njim. Stojim za svojim trenerjem, ki je najboljši.”

Ronaldo
“Trener nam je dal prava navodila, čeprav ni z nami na igrišču. Zaslužili smo si zmago. Res je, da smo dosegli zadetek pozno, vendar je važno da smo ga sploh dosegli. Bila je težka tekma in prikazali smo dober odnos. Imeli smo veliko priložnosti za gol. Vedno igramo na zmago in nam zato ni mar za ničesar drugega. Ponosni smo na to zmago.”