X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Higuain, Ramos & Pepe

Higuain, Ramos in Pepe so delili svoje poglede na zmago Real Madrida v Gijonu.

Higuain
“Bila je zelo težka tekma, glede na vzdušje na stadionu in glede vsega kar se je zgodilo na igrišču. Pričakovali smo vse to, toda smo zmagali in osvojili tri pomembne točke. Vedeli smo, da Barcelona včeraj ni izpustila nobene točke in zato smo morali zmagati. To je zelo pomembna zmaga, ker lahko te točke na koncu odločajo o naslovu. Pomembno je za nas, da na Camp Nou pridemo kot vodilna ekipa prvenstva. Sam sem bil zamenjan kmalu po zadetku, vendar pa je to odvisno od trenerja. Pomembno je, da sem zelo zadovoljen s svojo predstavo.”

Ramos
“Bolj smo si želeli treh točk in jih tudi osvojili. Ob koncu tekme smo bili nagrajeni, ker smo se celotno tekmo trudili zadeti. Vedeli smo, da bo bilo takšno vzdušje na stadionu, vendar smo koncentrirali na tekmo in jo tudi zmagali. Vseskozi smo si prizadevali igrati nogomet in si nikoli nismo želeli igrati njihove umazane igre.”

Pepe
“Dokazali smo, da znamo igrati nogomet tudi v težkih situacijah in da smo kakovostna ekipa. Tekma je bila vseskozi prekinjena, vendar nam je trener povedal, kako se naj izognemo njihovim trikom v drugem polčasu, da bi lahko zmagali.”