X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je po zmagi 1-0 v Gijonu spregovoril z mediji na tiskovni konferenci po tekmi.

“Naša igra v prvem polčasu je bila izgubljena, zaradi vse zmede in hrupa, ki se je dogajal tako na, kot tudi izven igrišča. V odmoru med polčasoma smo se pogovorili in stvari so se spremenile. Vedeli smo, da bo Sporting dal vse od sebe in da bodo njihovi navijači še dodatno motivirani za tekmo proti Real Madridu. Naši igralci so se močno koncentrirali in so zmago posvetili svojemu trenerju, tako da je lahko ponosen na svojo ekipo. Te tri točke so bile ključnega pomena, še posebej zato, ker je Barcelona včeraj zmagala svojo tekmo.”

“Bila je normalna tekma kljub temu, da na klopi ni bilo Mourinha, vendar mi je dejal navodila preko Rui Faria. Ni mi bilo breme zastopati Real Madrid na ta način, ampak je to nekaj, na kar sem lahko ponosen. Vsi bi radi nosijo “breme”, ki sem ga sam nosil danes.”

“Nisem imel priložnost videti Manuela Preciada. Klopi obeh ekip sta protestirali čez celotno tekmo in to je to.”

“V tej sezoni smo odigrali že veliko zapletenih tekem. Naša tekma proti Levante je samo še en primer tega. Nocoj se nam je uspelo izvleči in zato smo še vedno na vrhu prvenstvene lestvice.”