X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Casillas imenovan za člana odbora AFE

Iker Casillas in David Villa sta bila v ponedeljek imenovana za člana upravnega odbora španskega združenja nogometnih igralcev (AFE). Kapetan Real Madrida in španske reprezentance je ob tem obljubil, da se bo trudil izboljšali nogomet na vseh ravneh, prav tako pa je spregovoril par besed o prihajajočem El Clásicu, ki bo na sporedu 29. novembra.

Čast je biti del združenja španskih nogometnih igralcev in zato se bom potrudil, da bom to delo opravil po svojih najboljših močeh,” je dejal vratar Madridist, ki je ob tem razpravljal o prihajajočem El Clásicu proti Barceloni. “Pred nami sta še vedno dve tekmi, ki ju moramo odigrati pred El Clásicom, eno v La Ligi in eno v Ligi prvakov. 29. novembra se bosta pomerili dve močni ekipi, ki sta trenutno najboljši v La Ligi. Upamo, da bomo derbi začeli kot vodilna ekipa prvenstva in da si bomo na sami tekmi priigrali čim boljši rezultat, kot bo to mogoče.”