X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Butragueño

Dva tedna pred prvim letošnjim El Clásicom, je Emilio Butragueño razpravljal o aktualnih dogodkih v zvezi z Real Madridom.

“Imeli smo nekaj težav proti Sportingu, vendar smo kljub temu imeli najboljše priložnosti za zadetek. Dokler ne dosežeš prvega zadetka je vedno veliko težje, saj igralci igrajo veliko bolj skupaj in ne puščajo veliko odprtega prostora. Ekipa je vložila izjemen napor, da je osvojila nove tri točke in igralci so ostali mirni v sovražnem okolju. Bila je zelo težka tekma, ne glede s katere strani gledaš na to in na koncu je ekipa bila močnejša kot kdajkoli prej.”

“Ekipa mora še naprej napredovati, saj je veliko potenciala in prepričan sem, da lahko Mourinho iz vsakega igralca potegne le najboljše. Vsaka tekma je priložnost za rast in razvoj.”

“Pred El Clásicom imamo še dve tekmi, prvo najprej proti Athleticu, nato pa še proti Ajaxu. Tekma z Ajaxom ni odločilna, vendar je pomembna, če želimo končati skupinski del na vrhu skupine. Biti vodilna ekipa prvenstva pred tekmo na Camp Nou je lahko dodatna spodbuda. Prvenstva ne bo konec po tekmi z Barcelono, čeprav sta lani ti dve tekmi skoraj odločili La Ligo. Zavedati se moramo, da bodo odločale najmanjše malenkosti.”

“Trenutno so stvari dokaj izenačene. Real Madrid je veliko bolj konkurenčen kot v preteklih letih in Barcelona igra odlično s praktično isto skupino igralcev. Ti dve ekipi sta med najboljšimi na svetu in mislim, da sta ti dve ekipi tudi favorita za osvojiti Lige prvakov.”

“Če bosta obe ekipi ohranili svojo formo in če ne bo večjih presenečenj, potem verjamem, da so bo La Liga odločevala med Real Madridom in Barcelono.”