X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ronaldo & Casillas

Cristiano Ronaldo in Iker Casillas, kapetana Portugalske in Španije, sta v skupnem intervju za TVE razpravljala o tekmi med Portugalsko in Španijo, o skupni organizaciji svetovnega prvenstva 2018 obeh držav in o prihajajočem El Clásicu.

Ronaldo
“Španija je trenutni svetovni prvak in zato smo zelo navdušeni nad tekmo. Proti njim bomo igrali doma in prepričan sem, da bo stadion popolnoma poln in da bo lepo vzdušje. Ne verjamem, da je naš poraz proti Španiji na svetovnem prvenstvu, trn v naši peti. V nogometu zmaguješ in izgubljaš. To bo zgolj še ena tekma, v kateri bomo vsi uživali, saj bomo igrali proti Španiji, ki je trenutno najboljša ekipa na svetu.”

“Tekma proti Barceloni je vedno drugačna. Za nas bo na kocki šest točk, na vedno zelo težkih tekmah.”

Casillas
“Spopad med Portugalsko in Španijo je odmeven in vreden ogleda, saj bodo na tekmi igrali odlični igralci in dve zelo močni ekipi. Portugalska bo želela igrati po svojih najboljših močeh pred domačo publiko, da bi premagali svetovne prvake. Do njih bomo imeli enako spoštovanje, kot si želimo, da bi ga imele vse ostale ekipe do svetovnih prvakov.”

“Želim si, da bi Portugalska in Španija gostovali svetovno prvenstvo leta 2018. Obe državi sta vodilni v športu, saj proizvajata odlične igralce. Portugalska je bila vedno močna ekipa in tako tudi Španija. Upamo, da se bodo uresničile naše sanje o gostovanju svetovnega prvenstva 2018.”

“El Clásico prihaja v primernem času. Novim igralcem v ekipi se je v zadnjih nekaj mesecih uspelo prilagoditi in tako smo postali bolj izkušena in zrela ekipa.”