X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Prelomni LFP dogovor

Dogovor zagotavlja, da bo Segunda Division (druga liga) prejela 9% skupnih prihodkov, kar je več kot podvojitev sedanjih prihodkov. To bo dodatno pomagalo tistim ekipam, ki so izpadle, tako da se prepreči finančne obremenitve, ki so povezane s tem.

Real Madrid CF in FC Barcelona bosta zmanjšali svoj delež s sedanjih 40% na 34%, kjer se bo razlika med klubi, ki zaslužijo največ in tistimi, ki zaslužijo najmanj izdatno zmanjšala (od 130% na približno 70-80%). Podobno bo Atletico Madrid in Valencia zmanjša svoj delež iz 13% na 11%.

Dogovor bo pomagal veliko klubom Primere Division, da bi se lahko njihov delež podvojil.

Sodelujoči klubi Primere Division:
Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Valencia, Deportivo, Levante, Hercules, Sporting, Racing, Getafe, Almeria, Osasuna, Mallorca.

Sodelujoči klubi Segunda Division:
Rayo Vallecano, Barcelona B, Valladolid, Salamanca, Granada, Las Palmas, Alcorcon, Elche, Xerez, Cartagena, Cordoba, Ponferradina, Huesca, Gimnastic, Recreativo, Tenerife, Numancia, Albacete.